اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

تداوم آتش سوزی‌های جنگلی در یونان

تداوم آتش سوزی‌های جنگلی در یونان آتش سوزی‌های جنگلی در یونان و نزدیک پایتخت این کشور هنوز مهار نشده و نخست وزیر یونان برای رصد اوضاع سفر خود را به بلژیک نیمه کاره گذاشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ در دومین روز از آتش سوزی‌های جنگلی در یونان و نزدیک شهر «آتن» پایتخت این کشور واقع در جنوب اروپا، هزاران نفر مجبور به فرار از تفریحگاه‌های ساحلی شدند و آتش‌نشانان در تلاش برای اطفای حریق هستند.

 

به گزارش وبگاه شبکه خبری «الجزیره» مقامات یونان روز سه شنبه دستور تخلیه دستکم ۶ منطقه ساحلی را صادر کردند. ارتش، نیروهای ویژه پلیس و امدادگران داوطلب بازنشستگان محبوس در منازل را بیرون آوردند. هواپیماها و بالگردهای امدادی، شعله‌های آتش را در نزدیک «لاگونیسی» در ۴۰ کیلومتری جنوب شرقی پایتخت مهار کردند.

 

«کریاکوس میتسوتاکیس» نخست وزیر یونان که به «بروکسل» در بلژیک سفر کرده بود خطر ناشی از آتش سوزی‌های جنگلی را «بسیار دشوار» توصیف کرد. نخست وزیر یونان سفر خود را به بروکسل نیمه کاره گذاشت و به سرعت به آتن بازگشت.

 

مقامات محلی گفتند که دومین آتش سوزی بزرگ در یک منطقه جنگلی نزدیکی شهر «لوتراکی» در ۹۰ کیلومتری غرب آتن رخ داد. سخنگوی آتش نشانی آتن گفت وزش بادهای قوی تلاش گروه‌های اطفای حریق را کند می‌کند. تخلیه‌شدگان در امتداد خط ساحلی یا در مدارس و هتل‌ها مستقر شده‌اند.

 

رومانی روز دوشنبه شماری آتش‌نشان به یونان اعزام کرد. به دنبال آن انگلیس و ایتالیا نیز روز سه شنبه شماری آتش نشان به یونان اعزام کردند.

 

موج گرما در جنوب اروپا موجب شده که مقام‌های بهداشتی کشورهای واقع در این منطقه هشدارها نسبت به گرمازدگی را تشدید کنند. در ایتالیا نیز قطعی برق در پایتخت این کشور وضعیت را برای ساکنان بغرنج کرده است. جنوب اروپا هفته بسیار گرمی را در روز دوشنبه آغاز کرد و مقام‌های بهداشتی ایتالیا هشدارهای مربوط به گرما را تشدید کردند. پیش بینی می‌شود دمای هوا به بالای ۴۰ درجه سانتیگراد برسد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار